Ny bruger?

Første gang du besøger selvbetjeningen, skal du oprettes som bruger.

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Log på selvbetjening” (lyserød knap i menuen til højre) og herefter trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for CPR nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)

Har du børn?

Dine børn har ikke Nem-ID og kan derfor ikke få deres eget login. Du kan vælge at bruge den samme mail og adgangskode som dit eget og skrive i beskeden til os, hvem det drejer sig om.

App “MitHelbred”

Du skal først oprette dig på alm PC, før det virker på tablet / smartphone.